Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Buds 2 Fiyatı Sızdırıldı, Galaxy Buds Pro’dan Ucuz Olacak

Samsung’un önümüzdeki hafta duyuracağı yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2 bu defa fiyatıyla karşımızda. İşte fiyat ve özellikler…

Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklığın tanıtımına sayılı günler kaldı. Twitter üzerinden yayınlanan en son sızıntıya göre kablosuz kulaklık Avrupa’da yaklaşık 170 € fiyattan satışa sunulacak. Galaxy Buds Pro ile kıyaslandığında fiyatın 30 € ucuz olduğu görülüyor. Galaxy Buds Pro, ocak ayından bu yana ülkemizde satışta ve kablosuz kulaklık 1.599 TL fiyat etiketiyle Türkiye’ye giriş yaptı.

Galaxy Buds2, Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro’dan sonra Samsung‘un Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliğine sahip üçüncü kablosuz kulaklık çözümü olacak. Son gelişmelerde Galaxy Buds 2’nin ANC etkinken tek bir şarjla yaklaşık 20 saat, ANC kapalıyken ise  bu sürenin 29 saate ulaşacağı bildirildi. Her bir kulaklıkta 60 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Yuvadaki pil ise 472 mAh büyüklüğünde görünüyor.

Samsung’un yaklaşmakta olan kulakiçi kulaklıklarının 5 dakikalık kısa bir şarj sonrası 1 saatlik pil ömrü sunabileceği iddia ediliyor. Bunun dışında kulaklıkların üç mikrofona, Bluetooth 5.2 bağlantısına ve bir IPX2 sertifikasına sahip olacağı bildirildi. IPX2 sertifikası, kablosuz kulaklığın 10 dakika boyunca su damlacıklarına karşı korunmasını sağlayacak.

Öte yandan kulaklık bas performansıyla öne çıkarılıyor.  Galaxy Buds 2’de dokunma, çift dokunma, üç kez dokunma ve dokunma-basılı tutma gibi kolay kontroller olacak.

Galaxy Buds2, Samsung’un 11 Ağustos tarihli etkinliğinde tanıtılacak. Kablosuz kulaklık tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu