Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Pro İçin Tarih Verildi mi?

OnePlus, ocak başında bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Gözler markanın bir sonraki amiral gemileri olan OnePlus 10 Pro ve OnePlus 10’da.

OnePlus, ocak ayı başında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı’na katılacağını duyurdu. Çinli şirketin 5 Ocak’taki bu kadar önemli bir etkinlikte sunabileceğine dair birkaç spekülasyon var. Bunların başında tabii OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro geliyor.

Qualcomm geçtiğimiz günlerde yeni nesil üst segment işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1’in duyurusunu gerçekleştirdi. Duyurunun ardından bazı Android üreticileri bu işlemciyi kullanacaklarını resmi olarak doğruladı. Oneplus cephesinde şirketin başkanı olan Pete Lau, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefonlarının yakında piyasada olacağını açıkladı. Şirket yüksek olasılıkla gelecek ay içerisinde OnePlus 10 serisini duyuracak.

Bu yönde bazı raporlar da ortaya çıkmadı değil. Çinli bazı kaynaklara göre OnePlus 10 serisi tanıtıldıktan bir süre sonra sadece Çin’e özgü modeller olacaklar. Telefonların küresel çapta satışına ise mart ayında başlanacak.

Öte yandan OnePlus’ın 5 Ocak tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte duyurabileceği telefon OnePlus Nord N20 5G de olabilir. Telefonun yüksek çözünürlükteki renderları kısa süre önce internete sızdırıldı. Aynı kaynağın OnePlus 10 Pro’ya ait görüntüleri de sızdırdığını hatırlatalım. OnePlus’ın ayrıca bu etkinlikte üçüncü nesil konsept telefonunu duyurabileceği de konuşuluyor.

Her neyse etkinlik için önümüdüzde yaklaşık bir aylık süre var ve duyuru tarihi yaklaştıkça tanıtılacak ürün ya da ürünler daha da netleşecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu