Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelSamsung

Galaxy S7 edge Android Oreo çalıştırırken görüntülendi [Video]

Galaxy S7 edge Android Oreo güncellemesinin Vietnam’da bazı kullanıcılara eriştiğini buradaki haberimizden sizlere aktarmıştık. Yanlışlıkla dağıtıldığı tahmin edilen güncellemenin ilk olarak ekran görüntüleri, şimdi de detaylı bir inceleme videosu YouTube aracılığıyla yayımlandı.

Samsung, Android 8.0 güncellemesini Galaxy S8 modeller için resmi olarak dağıtıma sundu. Güncellemenin bu ay içerisinde S8/S8+ için yaygınlaşması ve Note 8 için yayımlanması bekleniyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge kullanıcılarının ise yeni Android sürümüyle mart sonu ya da nisan başında buluşması muhtemel görünüyor.

Galaxy S7 edge Android Oreo
Galaxy S7 edge Android Oreo

Galaxy S7 edge için yayımlanan güncellemeye dönecek olursak; 1.4GB büyüklüğünde olan güncelleme beraberinde TouchWiz’e göre çok daha verimli çalışan Samsung Experience 9.0 arayüzünü getiriyor. Video açıklamasında dağıtılan güncellemenin bir beta sürümü olduğu ifade ediliyor, ancak Samsung’un Galaxy S7 modeller için bir beta programı başlatmayacağını biliyoruz.

Galaxy S7 edge Android Oreo videosu yayımlandı

Oldukça kararlı çalışan güncelleme Google’ın işletim sistemine dahil ettiği yenilik ve iyileştirmelerin yanında yeni kavis ekran efektleri, saat widget’leri, Bixy Home özelliği, çeşitli Samsung uygulamalarında güncellemeler ve klavye tarafında önemli yenilikler içeriyor. Alt bölümdeki videoya göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu