BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPC Oyunları

The Witcher 3’ün Yapımcılarından The Invicible İçin Demo Yayınlandı

Çok beğenilen The Witcher serisinin yapımcısı yeni bilim kurgu oyunu The Invicible için demo yayınladı.

Her bilim kurgu hayranı Stanislav Lem adını duymuştur. Polonyalı felsefi-bilim kurgu yazarının bir çok hikaye ve romanı daha önce film ve animasyon filmlerine konu olmuştu. Bu sefer çalışmaları bir filme değil The Invicible adlı oyuna konu olacak.

Yapımını Starward Industries, dağıtımını 11 bit studios firmalarının üstlendiği yeni oyun için demo yayınladı. Starward Industries firması daha önce CD Projekt Red’ de görev yapmıştı ve efsaneler efsanesi The Witcher 3 gibi bir oyunun yapımında rol almıştı.

Oyun Bize Neler Sunuyor ?

The Invincible, bilim kurgu türünde birinci şahıs bakış açısıyla oynanabilen bir macera oyunu. Oyun, Stanislaw Lem’in aynı adlı romanından esinlenerek yapılmış ve oyuncuları uzayda keşfe çıkarmayı hedeflemekte. Oyuncular, kayıp bir gemiyi aramak için yasaklanmış bir gezegene gidiyorlar.Ayrıca oyunun genel atmosferi oldukça gizemli ve kasvetli.

Oyunu test etme şansını bulan gazete ve blog yazarlarının oyun içinde araştırma yapabileceği ve geniş bir açık dünyaya sahip olduğunu belirtiyor. Oyuncular, oyunda bulunan cihazlarla etkileşime geçerek gizemleri çözmeye ve hikayeyi ilerletmeye çalışacaklar. Ayrıca, oyunda bulunan farklı karakterlerle diyalog kurarak ilerlemek de mümkün olacak.

Oyunun çıkış tarihi henüz netleşmedi, ancak oyun severlerin merakını çeken oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda oyunun grafiklerinin detaylı ve çok hoş. Oyun konusunu Stanislav Lem ‘Yenilmez’ isimli kitaptan alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu