Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 Pro’nun yeni özellikleri heyecanı daha da artırıyor

14 Mayıs’a sayılı günler kalırken, OnePlus 7 Pro heyecanı anbean artıyor. Son olarak şirket CEO’su amiral gemi telefonda yer alacak üç yeni gelişmeyi doğruladı.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

OnePlus 7 Pro çok iddialı

OnePlus CEO’su Pete Lau ilk olarak telefondaki Quad HD+ 90Hz kavisli AMOLED ekranın HDR10 + desteği içereceğini belirtti. CEO “HDR10 + sadece televizyon ekranlarının değil, akıllı telefon ekranlarının da geleceğidir. En yeni cihazımızın akıllı telefon endüstrisi için yeni bir kriter oluşturacağını ve kullanıcılar için yeni bir görsel akışkanlık dünyası açacağını umuyoruz. Kalite teknolojisini dünya ile paylaşmada birinci sırada olduğumuz için memnunuz.” sözlerini sarf etti.

Bunun yanında OnePlus7 Pro’da UFS 3.0 depolama standardı kullanılacak. 2.100 MB / s hızda veri transferi sağlayan UFS 3.0 ile iki kat daha hızlı uygulama yüklemesi, görüntü yakalama ve daha iyi önyükleme süresi sağlanacak.

OnePlus 7 ve 7 Pro’da yer alacak bir diğer gelişme ise stereo hoparlör olacak. Özellikle tam ekranlı OnePlus7 Pro’ya stereo hoparlör eklemek şirket için pek de kolay olmamıştır. Bu üç gelişme de göz önüne alındığında OnePlus7 Pro’nun Galaxy S10 Plus ve Huawei P30 Pro gibi telefonlar karşısında daha rekabetçi olacağını görüyoruz. Asıl merak edilen ise telefonun ne kadardan fiyatlandırılacağı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu