GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Yenilenmiş Huawei FreeBuds kulaklıklar ortaya çıktı

Çinli üretici Huawei yeni nesil kablosuz kulaklıklarını IFA2019 etkinliği kapsamında tanıtacak. Peki Huawei FreeBuds kulaklıklar bize ne sunacak?

Akıllı telefon pazarı gözünü iPhone lansmanına çevirmişken ve editörler davet aldıkları için sevinç çığlıkları atarken Huawei IFA2019 etkinliğinde yeni nesil kablosuz kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor. Peki yeni nesil Huawei FreeBuds kulaklıklar nasıl çalışacak? Bu sorunun cevabı bugün ortaya çıktı zira Huawei yayınladığı bir tweet kulaklıkların nasıl çalışacaklarını ortaya koydu. Özellikle taşıma kılıfının da değiştiğini görebiliyoruz.

Gördüğünüz üzere Huawei’nin yeni nesil kablosuz kulaklıklarının içinde Kirin yonga seti bulunacak. Bildiğiniz üzere Apple’ın AirPods kulaklıklarının içinde de Apple yapımı W1 çipi bulunuyor. Aynen buna benzeyen bir donanım Huawei tarafından da yeni kulaklıklarının içine konuyor.

6 Eylül tarihinde başlayacak olan IFA2019 etkinliği başlayacak ve bu etkinlik sürecinde tüm tanıtılan ürünleri sizlerle paylaşacağız. IFA2019 etkinliği sonrasında iPhone 11 ve 19 Eylül tarihinde de Huawei Mate 30 Pro ile tanışacağız. Biz Mate 30 Pro lansmanında yeni kulaklıkların tanıtılmasını bekliyorduk ama Huawei, IFA2019 kapsamında en azından bir şey tanıtmak istemiş gibi görünüyor.

Ülkemizde 500 TL seviyesinde satılan FreeBuds kulaklıkların yeni versiyonu bakalım ne kadara satılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu