Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHonorMobiroller

Honor 80 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı! Canavar Geliyor!

Honor’un merakla beklenen yeni canavarı Honor 80 için geri sayım başladı. Telefon çok yakında bizlerle birlikte olacak.

Huawei’den ayrılan ve yoluna kendi başına devam eden Çinli teknoloji devi Honor, HONOR Magic Vs katlanabilir telefonun 23 Kasım’da Çin’de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bugün şirket, daha önce söylentilere göre etkinlikte HONOR 80 serisinin lansmanını doğruladı.

Sızdırılan görüntü, delik deliğinin içindeki çift ön kamerayı gösteriyor ve telefonun arka kamera modülü, adı vurgulayan bir “8” şekli oluşturuyor. Telefonun arkasındaki doku dalgalar gibidir. Bu yeni seri sırasıyla MediaTek Dimensity 1080, Qualcomm Snapdragon 778G+ ve Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setleri tarafından desteklenen HONOR 80 SE, HONOR 80 ve HONOR 80 Pro’ya sahip olacak.

Honor 80

Sızıntı yapan Dijital Sohbet İstasyonu’na göre, 66W hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söylenen HONOR 80 Pro için ön tarafta 50 megapiksel ve 160 megapiksel f/1.8 diyaframlı arka kamera olacak. HONOR, MagicOS 7.0’ın da etkinlikte tanıtılacağına zaten doğruladı. MagicOS 7.0, farklı platformlar ve cihazlar için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunan çapraz uygulama, cihazlar arası ve sistemler arası akıllı IoT deneyimi sunacak.

Android 13 ile kutusundan çıkacak olan bu telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. 2023 yılında ise bu serinin Avrupa pazarına açılacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu