Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

iPhone 15 Serisi İşte Böyle Görünecek

iPhone 15 serisi hakkında sızıntılar son sürat devam ederken, güvenilir bir kaynak telefonların maketlerini ortaya çıkardı.

iPhone 15 serisi eylül ayında tanıtılacak. Apple’ın merak edilen yeni nesil iPhone’larında dikkate değer bazı değişiklikler olacak. Şirkete yakın kaynakalrdan biri olan MacRumors sitesi iPhone 15 serisindeki tüm modellerin yer aldığı bir video yayınladı. Videoda iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max‘ten oluşan serinin gerçeğe uygun şekilde oluşturulmuş maketlerini bulabilirsiniz.

Oluşturulan maketler uzun süredir dillendirilen bazı iddiaları doğruluyor. Bunlar ne derseniz, kasa yapılarının ve kamera birimlerinin genel olarak aynı kalacak olması. Fakat iPhone 15 serisine yakından göz attığınızda bazı önemli ayrıntılar fark edeceksiniz.

İlk olarak ekran çerçevelerinin daha da inceldiğini göreceksiniz. Serinin standart modelleri olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ta artık çentik yerine dinamik ada yer alacak. Bir diğer önemli gelişme ise Lightning yerine USB-C konektörüne geçiş.

Arka kısma geçtiğimizde burada kasanın köşeleri yuvarlatılmış görünüyor. Bu gelişme telefonların eldeki tutuş hissiyatını olumlu etkileyecektir. iPhone 12 serisinden bu yana kullanıcıların bu yönde şikayetler dillendirdiğini biliyoruz.

Arka kısımlar kontrol edildiğinde en çok da iPhone 15 Pro Max’in kamera birimi merak edildi. Apple’ın bu modelde periskop kameraya geçiş yapacağı yönünde çok ciddi iddialar ortaya atılsa da, kaynak yeni nesil Pro Max’te periskop kamera kullanılacağını doğrulamıyor. iPhone 15 serisinin yer aldığı videodaya alt kısımdan göz atabilirsiniz.

İşte iPhone 15 Serisi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu