Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGSamsungTeknoloji

Galaxy Note 5 Android 7.0 beta başladı!

Galaxy Note 5 için kısa süre önce kapsamlı bir güncelleme başlatan Samsung, Note serisi telefon için bu defa Android 7.0 beta güncellemesini başlattı. Vietnam’da dağıtıma sunulan Android 7.0 beta güncellemesi resmi güncellemenin yakın dönemde yayınlanacağı anlamına geliyor. Samsung cephesinden edinilen bilgilere göre resmi güncellemenin şubat sonu ya da mart başında Galaxy S6 serisi modellerle birlikte dağıtılması bekleniyor. Galaxy Note 5 Android 7.0 beta güncellemesi neler getiriyor?

Note 5 Android 7.0
Note 5 Android 7.0

Güncelleme beklendiği gibi Note 7’de kullanılan Grace UX adlı kullanıcı arayüzünü Note 5 modeline getiriyor. Benzer yenilikleri daha önce Galaxy S7 ve S7 edge kullanıcıları tecrübe etmeye başladı.

Galaxy Note 5 Android 7.0

Android 7.0 Nougat güncellemesi sonrası bazı uygulamaların simgeleri değişirken, daha gelişmiş bir bildirim ekranı, yeni Ayarlar menüsü, ekran çözünürlüğünü değiştirme (HD, Full HD, Quad HD), mavi ışık filtresi, oyun araçları, geniş selfie özelliği, animasyon ve renk düzenleri, kararlılık ayrıca hata düzeltmeleri güncellemede dikkat çeken yenilikler olarak rapor ediliyor.

>> İlginizi çekebilir; Huawei Mate 9 Gerçek Kullanım Pil Testi [Türkiye’de Bir İlk]

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu