Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Motorola 2024 Yılında Geri Dönüş Sözü Verdi

Motorola 2024 yılında geri dönüş sözdü verdi. Bir zamanların efsane markası, sürekli bir geri dönüş çabasındaydı.

Ekim ayında Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini tanıttı ve yeni çipi içeren amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürecek markaların resmi listesini yayınladı. Listede dikkat çekici bir şekilde Motorola yoktu ve marka, Snapdragon 8 Gen 3 telefonunun piyasaya sürülmesiyle ilgili planlarını henüz onaylamadı.

Motorola, 2022’de Çin ve diğer pazarlar için birden fazla telefon piyasaya sürdü, ancak 2023’te şirket daha az ürün piyasaya sürdü. Razr 40, Razr 40 Ultra ve yakın zamanda Çin’de tanıtılan Moto G34 5G’nin yanı sıra marka, önceki yıllara göre daha az aktif oldu. Bugün, Lenovo Çin Cep Telefonu İşi Genel Müdürü Chen Jin, şirketin Motorola’nın 2024 yılında Çin’e yönelik ürün serisine ilişkin planlarını Weibo’da açıkladı.

Chen Jin’e göre Moto Razr, 2023 yılında Çin’de ve küresel pazarda önemli bir başarı elde etti. Ancak Motorola markasına yönelik beklentilerin Razr serisini aştığı kabul edilerek önümüzdeki yıl neler bekleneceğine dair ayrıntılar açıklandı.

Chen, yeni Moto ürünlerine yönelik beklentiyi kabul ettiğini ve herkesin sürekli iyileştirme ve daha heyecan verici yenilikler için istekli olduğunu anladığını ekledi.

Yıl boyunca, cep telefonu sektöründe katlanır ekranların ve yapay zekalı büyük modellerin yarattığı önemli fırsatlara ve zorluklara yanıt olarak ürün planlamamızı ve hızımızı yeniden yapılandırıyoruz.

Ürün cephesinde yeni Razr, daha etkileyici bir tasarım ve gelişmiş yapay zeka etkileşimi sergileyecek. X serisi görüntüleme amiral gemisi, büyük yapay zeka dil modellerine yeni yetenekler entegre edecek, S serisi ve G serisi ise kapsamlı geliştirmelerden geçecek. 2024 yılının Motorola’nın tüm ürün yelpazesini ortaya çıkaracağı yıl olması planlanıyor. X serisi ve S serisi amiral gemisi telefonların küresel pazarda Edge markalı modeller olarak yeniden markalanabileceğine inanıyoruz.

Şirket, 2023 yılı boyunca sessizce konumunu biriktirmeye ve ayarlamaya odaklandı. Marka, 2024 yılında tüm kullanıcılara değerli ürünler sunarak yeni bir yolculuğa çıkmayı planlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu