Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknoloji

Lumia 960 sızdırıldı! Yeni bir Windows Phone telefon mu geliyor?

Son iki yıldır mobil platformdaki çalışmalarını önemli ölçüde azaltan hatta durma noktasına getiren Microsoft’tan yeni bir atak mı geliyor? Lumia 750 ve Lumia 850 akıllı telefonları iptal eden Microsoft, Windows Central sitesinde yer alan habere göre üst segment bir telefon hazırlıyor olabilir. Hatta Lumia 960 olarak isimlendirilecek tepe modele ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı.

Lumia 960 sızdırıldı mı?

Northstar kod adlı telefon Microsoft’un bir sonraki amiral gemi telefonu ya da Windows 10 Mobile geliştirmelerinde kullanılan bir mühendislik prototipi olabilir. Metal kasaya sahip olan telefon önden bakıldığında Lumia 950’ye bir hayli benziyor. Fark olarak yeni telefonda çift hoparlörün ön bölümde yer aldığını görüyoruz.

Lumia 960
Lumia 960

Arkası metalden oluşan telefonda PureView teknolojisini kullanan ve üç LED flaş ile desteklenen 20 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olduğu bildirilen telefona iddiaya göre Snapdragon 820 işlemcisi güç veriyor. Tabii cihaz tanıtılırsa nihai tasarımda büyük olasılıkla Snapdragon 835 işlemcisini göreceğiz.

Snapdragon 835 işlemcili bilgisayarlar noktasında Qualcomm ile önemli bir proje yürüten Microsoft’un mobil tarafta neler yapacağı açıkçası merak konusu. Son raporlara bakıldığında Windows Phone pazar payının gittikçe düştüğü görülüyor.

Snapdragon 835 işlemcili bilgisayarlar geliyor! İşte ilk üreticiler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu