Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Çift kameralı Samsung Galaxy C8 tanıtıldı

Samsung çift arka kameraya sahip bir telefon duyurusu daha gerçekleştirdi. Samsung Galaxy C8 arka kamera özellikleri itibariyle kısa süre önce tanıtılan Galaxy J7+ modeline benzerlik gösteriyor. Telefonun arkasında f/1.7 diyaframa sahip 13 megapiksel ve f/1.9 diyaframa sahip 5 megapiksel çözünürlüklü kameralar yer alıyor. Her iki kamera tek bir LED flaş ile destekleniyor. Kamera Galaxy Note 8’te olduğu gibi Live Focus portre modu özelliğine sahip.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olan telefonda 3 GB RAM yer alırken, dahili depolama biriminde 32 GB / 64 GB seçenekler karşımıza çıkıyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemciden güç alan telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapıyor.

Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik ettiği Galaxy C8’de 3.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. Telefonda ayrıca son dönem Galaxy akıllı telefonlarda kullanılan ekran sürekli açık özelliği de mevcut. Siyah, altın ve gül altın renk seçeneklerine sahip telefonun fiyatı ve çıkış tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu