Akıllı TelefonGenelHarmonyOSHuawei

Huawei P50 Serisine Turbo Şarj Özelliği Geldi

Huawei P50 serisi için yayınladığı güncellemeye Turbo şarj özelliğini dahil etti. Yeni özellikle telefonlar daha hızlı şarj olacak.

Huawei P50 serisi modeller için önemli gelişmelerin yer aldığı bir güncelleme yayınladı. Önemli gelişmeleri diyoruz zira güncelleme ile birlikte P50 serisinin şarj hızının artırıldığı bildiriliyor. Huawei güncellemeye Turbo şarj özelliğini dahil ediyor.

3.0.0.190/191 yapı numarasına sahip olan güncelleme şu an P50 ve P50E modelleri için dağıtıma sunuldu. Kısa süre içerisinde P50 Pro için de yayınlanacak güncelleme yaklaşık 1.09 GB boyutunda ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtılıyor.

Huawei P50 Pro Türkiye

Güncelleme ile birlikte P50 serisine Turbo şarj özelliğinin eklendiğinden veakıllı telefonların şarj deneyiminin iyileştirildiğinden söz ediliyor. Güncelleme yapıldıktan sonra şarj hızında ne denli bir iyileştirme yapıldığında göreceğiz. İşte güncellemenin tam değişiklik günlüğü:

Şarj

  • Süper hızlı şarj Turbo modu eklendi, Turboşarj moduna girdikten sonra hızlandırılmış şarj deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygulama

  • Uygulama klonlama işlevinin kullanıcı deneyimini optimize edin.

Güvenlik

  • Sistem güvenliğini artırmak için Aralık 2022 güvenlik düzeltme ekini entegre eder.

Şarj moduna ek olarak güncelleme, uygulama klonlama özelliğinin kullanıcı arayüzünde iyileştirmeler yapıyor. Aralık 2022 için HarmonyOS güvenlik yamasının yer verildiği güncelleme şu an için Çin’de mevcut. Öte yandan güncellemenin kısa süre içerisinde küresel çaptaki P50 serisi kullanıcılarına ulaşmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu