Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Watch Fit Elegant Edition satışa çıkıyor işte özellikleri

Giyilebilir teknoloji konusunda oldukça iyi ürünler satışa sunan firma yeni akıllı saati olan Huawei Watch Fit Elegant Edition satışa çıkıyor.

Giyilebilir teknoloji ürünleri gün geçtikçe hayatımıza girmeye devam ediyor. Akıllı saat ve akıllı bileklikler en çok kullandığımız giyilebilir teknoloji ürünleri. Huawei akıllı telefonlarında olduğu gibi giyilebilir teknoloji ürünlerinde de oldukça iddialı. Firma yakın bir zamanda Watch Fit ürününü tanıtmıştı. Sızdırılan bir bilgiye göre firma daha güncel bir versiyonu olan Huawei Watch Fit Elegant Edition satışa sunmaya hazırlanıyor.

Huawei Watch Fit Elegant Edition özellikleri

Akıllı saatte 456 x 280 piksel ve 326 ppi çözünürlüğe sahip 1.64 inç dikdörtgen AMOLED ekran yer alıyor. Saatte 4 GB dahili depolama alanı bulunuyor ve HiSilicon Kirin A1 yonga seti ile geliyor. Akıllı telefonlara bağlanmak için Bluetooth 5.0 özelliği bulunuyor. Akıllı saatin diğer özellikleri ise; ivmeölçer, jiroskop, ortam ışığı sensörü, optik kalp atış hızı sensörü ve SpO2 sensörü ve GPS bulunuyor. Akıllı saat 5ATM’ye kadar suya dayanıklıdır ve 46 x 30 x 10,7 mm boyutlarındadır. Firma tarafından akıllı saatin tam şarjla 10 güne kadar kullanım imkanı sunacağı vaat ediliyor. Akıllı saat; kalp atış hızı izleme, uyku izleme, stres izleme, kan oksijen seviyesi izleme, adet döngüsü izleme, uygulama bildirimleri, çağrı ve mesaj uyarılarını destekler , hatırlatıcılar, hava durumu, alarm, kronometre gibi özellikler yüklü olarak geliyor.

Huawei Watch Fit Elegant Edition

Akıllı saat oldukça şık bir tasarıma sahip. Yalnızca 21 gram ağırlığındadır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu