Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Yeni Galaxy Note 7 fiyatı, çıkış tarihi ve renk seçenekleri belli oldu

Birçok Note serisi hayranın merakla beklediği yenilenmiş Galaxy Note 7 modeli için geri sayıma geçildi. Güney Kore menşeli iNews24 sitesi yeni Galaxy Note 7 fiyatı, çıkış tarihi ve renk seçenekleri hakkında Samsung cephesinden elde ettiği bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Yeni Galaxy Note 7 fiyatı ve çıkış tarihi

Sitede yer alan habere göre Galaxy Note FE olarak satışa sunulacak telefon kullanıcıların karşısına orijinal Galaxy Note 7’de olduğu gibi siyah, mavi, altın ve gümüş renklerde çıkacak. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak akıllı telefonun ayrıca Samsung’un Galaxy S8 serisi modellerde yer verdiği yeni kullanıcı arayüzüne sahip olması bekleniyor.

Yeni Galaxy Note 7 fiyatı
Yeni Galaxy Note 7 fiyatı

Donanım özellikleri tarafında tek fark pil tarafında olacak. 3.500 mAh büyüklüğünde pile sahip olan orijinal Galaxy Note 7’nin aksine Note FE modelinde 3.200 mAh’lık bir pil kullanılacak. Galaxy Note 7’nin pil kaynaklı patlamalar nedeniyle piyasadan toplatıldığını belirtelim.

Gelelim yenilenmiş Galaxy Note 7’nin fiyat ve çıkış tarihi bilgisine; sitede yer alan habere göre telefon 7 Temmuz’da ilk olarak Güney Kore’de satışa sunulacak. Telefonun fiyatının yaklaşık 650 $ seviyesinde olması bekleniyor. Galaxy Note FE modelinin ülkemizde satışa sunulması beklenmiyor.

Samsung yeni güncellemeler yayınladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu