Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Pro Bu Defa Ön Tasarımıyla Karşınızda!

Geçenlerde tanıtılan OnePlus 10 Pro serisinin yalnızca arka kısmını görmüştük. Şimdi telefonun ön tasarımı ortaya çıktı ve karşınızda.

OnePlus 10 Pro serisinin arka kısmını neredeyse haftalarca görmemizden sonra şirket nihayet telefonun ön kısmını tanıttı. Teknoloji ve akıllı telefon sektörüne yenilik getiren şirket, bir afişle birlikte Weibo gönderisinde akıllı telefonun göz alıcı ön tasarımını paylaşmış oldu. Gelin detaylarına bir göz atalım.

OnePlus 10 Pro, ColorOS 12.1 Kullanıcı Arayüzü ve Muhteşem Ön Tasarımıyla Geliyor

Amiral gemisi telefonun paylaşılan afişine baktığımızda, çene ve üst kısmın yanı sıra her iki trafta da çok dar çerçevelere sahip kavisli bir ekran ile karşılaşıyoruz. Eski nesile göre ekran/gövde oranının daha yüksek olduğunu da görmek kolay. Kamera deliğinin de geçen seneki modelde olduğu gibi yine solda yer aldığını görüyoruz.

OnePlus 10 Pro

Ekranın yanı sıra afiş, OnePlus 10 Pro’nun piyasaya çıktığında ColorOS 12.1’in en son sürümünü kullanan ilk telefon olacağını da belirtiyor. Oldukça heyecan verici telefonun bu yeni detayları ile ortaya çıkması merak edenlerine bir nebze su serpti.

Telefonun ekran ve donanım kısmına gelirsek 120Hz ekran yenileme hızı ve LTPO 2.0 AMOLED panel göreceğiz. 6.7 inç ekran boyu olan telefon, görsel anlamda büyük deneyim sunacak. Snapdragon 8 Gen 1’den güç alan telefon, üçlü Hasselblad kamera sistemine ve 50W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pile sahip olacak. 11 Ocak’ta Çin’de tanıtılması beklenen amiral gemisine sayılı günler kaldı. Gelişmeler için takipte kalın.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu