Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12’yi unutun! Bu iPhone 13 sızıntısı inanılmaz görünüyor!

Mobil pazarda heyecanla beklenen iPhone 12 serisi sizi heyecanlandırmadıysa bugün sızan iPhone 13 görseli inanılmaz heyecanlandıracak…

Akıllı telefon pazarında son dönemde yaşanan pandemi sebebiyle büyük bir daralma yaşanıyor. Bu daralmadan en çok etkilenen telefonlar ise amiral gemisi modeller oldu. Artık insanların amiral gemisi modellere pekte sıcak bakmadığını görüyoruz. İşte bu yüzden de Apple alelacele iPhone SE modelini bizlere sundu. Önümüzdeki hafta salı günü yani 15 Eylül tarihinde resmen tanıtılacak. iPhone 12 tanıtımı öncesinde bugün sızan bir görsel ise herkesi heyecanlandırdı. Bu görselin gerçek olduğunu söylemek imkansız ama gelecek nesil iPhone 13 ile ilgili bir fikir verir mi? Bu da belirsiz bir durum ama telefon böyle gerçekten oldukça güzel görünüyor. Sizce de öyle değil mi?

Bu görse gibi bir telefon Apple yapabilir mi? Tabi ki yapabilir. Dünyanın en zengin şirketi olan Apple‘ın yapmayacağı hiçbir şey yok ama bu telefonu 2030 yılında falan yapar diye düşünüyoruz. Zira Apple teknolojiyi gram gram bizlere sunan bir üretici. Bugün Android ekosisteminde ekran altı kameralı telefonlar satıştayken Apple halen çentikli telefonları ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunu da sırf farklı olmak adına yapıyor.

Bugün iPhone 11 serisi ülkemizde en ucuz olarak;

  • iPhone 11 7.999 TL
  • iPhone 11 Pro 11.999 TL
  • iPhone 11 Pro Max 13.199 TL fiyatlardan satılıyor.

iPhone 12 serisinin ise iPhone 11‘in yerini almasını ve hemen hemen aynı fiyattan satışa sunulmasını bekliyoruz. iPhone 13 gelene kadar iPhone 12 ile idare edilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu