Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Zengin misiniz? O Zaman Altın Kaplama Galaxy S9 ve S9 Plus verelim!

Zenginlik nedir? Ev, araba, yat, kat vs? Zenginlik bunların hepsine sahip olabilmektir. Peki zengin kişilerin kullandıkları telefonlar? Geçtiğimiz günlerde tanıdığımız en zengin kadınlardan birisi olan Ayşe Kucuroğlu ile bir röportaj gerçekleştirmiştik ve kullandığı telefonlara da yakından bakmıştık. Kendisi Vertu kullanan ama zaman zaman özel yapım bir BlackBerry ve gün içinde de iPhone kullanan birisi. Bu kişilerin kullandıkları telefonlar yanında çalıştırdıkları kişilerden farklı olmalı hissiyatı ile birlikte lükste sınır tanınmaması farklı çözümleri de beraberinde getiriyor. Biz de bugün satışa sunulan Altın Kaplama Galaxy S9 ve S9 Plus haberi ile sizlerleyiz.

Altın Kaplama Galaxy S9
Altın Kaplama Galaxy S9

Altın Kaplama Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus fiyatı ne kadar?

Telefonların farklılaştırılması tarafında sınır tanımayan İngiliz mücevher şirketi Truly Exquisite 2300 € fiyatlandırma ile satışa sunduğu yeni nesil telefonları ile dünyanın her yerine ürün gönderimi gerçekleştiriyor. Sizin de paranız varsa; belki bu telefonlardan alıp kullanabilirsiniz?

Bu tarz ürünler sadece Galaxy S9 ve S9 Plus için değil birçok modelde bu çalışmaları bütçenize! göre yaptırtabiliyorsunuz…

Özel Röportaj: Ayşe Kucuroğlu ile Teknoloji Üzerine

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu