Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10T/Mi 10T Pro Amazon İspanya’da fiyatı ve özellikleriyle görüldü!!!

Xiaomi’nin önümüzdeki haftalarda Avrupa’da piyasaya süreceği Mi 10T serisi, fiyatı ve özellikleriyle Amazon İspanya’da görüldü.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Mi 10 ailesinin yeni üyeleri için artık nefesleri tutmaya başladı. Üstün özellikleri ile amiral gemisi katili olması beklenen bu telefonlar, her geçen gün yeni bir sızıntı ile karşımıza çıkıyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda render görüntüleriyle görülen Mi 10T ailesi, bugün de Amazon İspanya’da fiyatı ve bir takım özelliği ile sızdırıldı. Tabii kısa süre sonra bu veriler, siteden hemen kaldırıldı.

Amazon İspanya’da görülen bu cihazların hepsi, Snapdragon 865 yonga seti ile donatılacak ve ön tarafta ekranın içine gömülü tekli selfie kamerası ile gelecek. Buna ek olarak başlangıç fiyatları da en az 547,20 euro(4.850 TL) olacak.

Yukarıda da gördüğünüz gibi listede, Mi 10 ailesinin iki yeni modeli de sıralanıyor. Her iki cihaz arasındaki en büyük fark ise , görüntü, bellek ve depolama özelliklerinin birbirlerinden farklı olmasıdır. Örneğin Mi 10T modeli; 64 megapiksellik bir lense sahipken, Pro modeli ise 108 megapiksellik daha yüksek bir lense sahip.

Sadece bu değil, aynı zamanda Mi 10T 6GB RAM ile desteklenirken, Mi 10T Pro ise 8GB‘lık bir RAM ile destekleniyor. Böylece aradaki farkı kolayca anlayabiliyorsunuz.

Son olarak Mi 10T Pro, daha önceden de sızan bilgilere göre; 144Hz LCD tam ekran, 256GB‘a kadar depolama ve 5.000 mAh’lik de bir pil ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu