Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Buds Pro AirPods Pro’ya İnat Tanıtldı!

Samsung şu anda devam etmekte olan Galaxy S21 lansmanında yeni nesil Samsung Galaxy Buds Pro kulaklığını tanıttı. İşte yenilikler ve fiyat…

Samsung halen devam etmekte olan lansmanında öncelikle yeni nesil kulaklığını tanıttı. Samsung Galaxy Buds Pro karşımıza çıktı ve özellikle yenilikleri ile de beğenimizi kazandı.

Yeni nesil Samsung Galaxy Buds Pro’nun en beğendiğimiz özelliği ise yeni nesil ANC yani “Aktif Gürültü Sistemi” oldu. Zira bu yenilenmiş özellik sizin etrafı algılamanıza olanak verirken biri ile konuştuğunuzda; dinlediğiniz müziği kısma ve mikrofonlardan konuştuğunuz kişinin sesini kulaklığı çıkarmadan duymanız sağlanıyor. Bu özelliği gerçekten çok beğendik.

Samsung Woofer ve Twitter için ayrı ayrı sürücüler kullanıyor. 11mm Woofer ve 7mm Twitter sürücüleri ile kulaklığın ses tarafında oldukça iddialı olduğunu görüyoruz.

Bununla birlikte ürünün üzerinde 3 farklı mikrofon var ve bunlardan birisi de sizin ses titreşimlerinizi analiz ederek karşı tarafa veriyor. İşte bu da rüzgarlı ortamlarda dışarıdaki rüzgarın tamamen izole edilerek temiz bir ses ortaya konmasını sağlıyor.

Üründe IPX7 sıvı ve toza dayanıklılık sertifikası var. Samsung’un fiyat tarafında bize ne sunacağını oldukça merak ediyorduk ve Güney Koreli üretici fiyatın 199 dolar olduğunu açıkladı. Bildiğiniz üzere AirPods Pro Amerika’da 249 dolardan satılıyor ve Samsung burada da bir fark yaratmak istemiş görünüyor.

Birçok kişinin Galaxy Buds Pro Türkiye fiyatını merak ettiğini biliyoruz. Henüz şu an için açıklanan resmi bir rakam yok ama AirPods Pro Türkiye’de 2.499 TL’den satılıyor bu ürün de sanıyoruz ki; 1999 TL’den Türkiye’de satışa sunulabilir…

199 dolar çok uygun gibi görünüyordu değil mi…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu