Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Aman Yarabbiiiim! Apple 2023 Yılında Katlanabilir Telefon…

Daha önce katlanabilir iPhone müjdesini vermiştik. Apple 2023 yılında ilk katlanabilir telefonunu piyasaya sürebilir. İşte ayrıntılar…

Apple bazı sertifikalarını aldığı katlanabilir telefonu üzerinde çalışıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, şirketin 2023 yılına kadar böyle bir cihazı piyasaya süreceğini belirtti. Bundan hareketle Apple 2023 yılına damgasını vuracak diyebiliriz.

9To5Mac raporuna göre analist, Cupertino merkezli teknoloji devinin bu katlanabilir iPhone’unun 2023 iPhone serisiyle birlikte piyasaya sürülebileceğini bildirdi. 7.5 inç veya 8 inç olarak tahmin edilen boyutlardaki yeni iPhone’ların 2022 yılında geleceği söyleniyordu. Ancak biraz daha uzun sürebilir. Son bilgilere göre kranda bir parmak izi tarayıcısı ve periskopik kamera lensi görebileceğimiz anlamına da gelebilir.

Kuo ayrıca, Apple’ın iPhone 11’e güncelleme vermeyi 2022’nin sonunda durdurabileceğini ve cihazı 2023’ün ilk yarısında piyasaya sürülebilecek ve 600 ABD Doları altında fiyatlandırılacak yeni bir modelle değiştireceğini de sözlerine ekledi. Bu cihaz Face ID içerebilir ve 5G desteğiyle birlikte diğer katlanabilir telefonlara benzer bir 11 inç ekrana sahip olabilir. Ne yazık ki, bu hala doğrulanmamış bir rapor. Apple, iPhone için her bütçeye uygun yeni telefonların geniş yelpazede sunmaya hazırlanıyor.

Raporda ilginç bir şekilde katlanabilir iPhone’un bir ekran kalemi destekleyeceği de iddia ediliyor. Bunun, belirli iPad’ler tarafından kullanılan mevcut Apple Pencil mi yoksa başka bir kalem mi olacağı ile ilgili spekülasyonlar mevcut. Bu yıl içinde katlanabilir telefon ile ilgili detayların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu