Güncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerNetflixTeknoloji

Netflix Fiyatı Zamlandı! Dizi İzlemek Lüks Oldu!

Dünyanın önde gelen dizi/film platformu Netflix yükselen kurlara dayanamadı. Netflix fiyatı ciddi bir şekilde zamlanacak. İşte yeni fiyatlar.

Kurların yükselmesi ile firmalar zam yapmaya devam ediyor. Ürünlerden sonra şimdi de hizmetlere zam gelmeye başladı. Netflix fiyatı bugün bir zam daha aldı. Bu zam sonrası dizi ve film izlemek lüks hale geldi diyebiliriz. Bu son zam sonrasında en temel paket yani Full HD bile yayın yapmayan paketin fiyatı 37.99 TL’ye çıktı.

4K olmasın 1080P olarak telefondan da izlerim diyorsanız artık 40 TL değil 58 TL ödeyeceksiniz. Benim evimde 4K TV var Dolby Vision ile izleyeceğim derseniz 78 TL ödemek. zorundasınız. Bu zamların dolar kuruna oranla yine insaflı olduğunu söyleyebiliriz. Yerel fiyat politikası izlememiş olsaydı tepe paket için 300 TL ödemeniz gerekecekti. Özel plan Amerika’da 20 dolara satılıyor. Onlar için 20 birim olsa da bizdeki kurlardan dolayı maalesef ki 78 TL normal karşılanıyor.

  • Netflix’in Temel Plan yani ek ekran paketi 26,99 TL’den 37,99 TL’ye
  • Standart Plan iki ekranlı plan 40,99 TL’den 57,99 TL’ye
  • Netflix Özel Plan yani 4K Dolby Vision/Atmos paketi ise 77.99 TL’ye çıktı.

Netflix Türkiye şimdilik konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmasa da bu fiyatlar Netflix’in yardım sayfasında resmi olarak yer alıyor. Yani bu fiyatların çok yakında yürürlüğe gireceğini söyleyebiliriz. Çok yakında ülkemize Disney+ giriş yapacak. Disney+’ın fiyatı ise aylık 35 TL olarak açıklandı. Netflix’in ülkemizde rekabet edebilmesi için fiyatları düşürmesi şart. Rakibi Amazon Prime Video’nun 7.99 TL gibi inanılmaz uygun bir fiyattan hizmet verdiğini de belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu