Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo S12 Pro, Redmi Note 11 Serisinin Korkulu Rüyası Olacak!

Şirketin dikkat çeken telefon serisi Vivo S12 Pro, yeni görüntüleri ve işlemci detayı ile gündemde yerini aldı. İşte detaylar karşınızda.

Şirketin yeni telefon serisi Vivo S12 Pro, bu ayın sonunda piyasaya çıkacak. MediaTek tarafından paylaşıldığını anladığımız yeni bir afiş, sosyal medya platformlarında dolaşmaya başladı. Poster ile telefonun işlemcisini ve bazı sızıntılar ile gerçek görüntülerini öğrendik. Gelin bir göz atalım.

Vivo S12 Pro MediaTek Dimensity 1200 Yonga Seti ile Uçuracak!

MediaTek, Dimensity 1200 özelliklerinden bahsederken, Vivo S12 serinin de bu işlemciyi kullanacağını ortaya koydu. Yani cihazın, bu işlemciye kesin olarak sahip olacağını anlıyoruz. Fiyat performans özellikleri taşıyan bu işlemci, hiçbir konuda kullanıcısını geride bırakmıyor. Hatırlatmak gerekirse selefi Vivo S10 ve S10 Pro, Dimensity 1100 ile piyasaya sürülmüştü. Çinli telefon devinin önümüzdeki birkaç gün içinde de Vivo S12 serisinin lansman tarihini onaylaması da oldukça muhtemel.

Vivo S12 Pro

Bu arada, Vivo S12 Pro’nun iki canlı görüntüsü kısa süre önce ünlü bir sızıntıcı tarafından paylaşıldı. Ön görüntü, S12 Pro’nun kavisli bir kenara ve bir çift selfie kamerası barındıran bir çentiğe sahip olacağını gösteriyor.

Vivo S12 Pro

Cihaz son bilgilere göre, çift selfie kamerası ile gelecek. Birincil kamerası 50 Megapiksel, ultra geniş ön kameraı ise 8 Megapiksel gücünde olacak. Görünüşe göre S12 Pro, OriginOS Ocean UI ile önceden yüklenmiş olarak gelecek.

Vivo S12 Pro

Diğer görselde S12 Pro’da 108 Megapiksel üçlü kamera ünitesinin kesin olarak olacağını anlayabiliyoruz. Cihaz 90 Hz AMOLED ekran paneli ve 44W hızlı şarj ile gelecek. Cihaz için bildiklerimiz şu anlık bu kadar ve yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu