Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNubiaTeknoloji

Nubia Türkiye’de Satışa Başlıyor!

Çinli markaların son yıllarda hangi noktadan hangi noktaya geldiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Dünyanın ilk 10 üreticisinden 7 tanesinin Çinli olmasını sadece nüfus yoğunluğuna bağlamak oldukça basit bir yaklaşım olacaktır diye düşünüyoruz. Dünyanın en büyük üreticisi Samsung’un Çin’de bir türlü başarılı olamamasının en büyük sebebi ise Çinli üreticilerin son dönemde gösterdikleri başarılı ürünlerin pazarda büyük bir paya sahip olmalarıdır. Bu üreticilerin başında gelen Nubia ise global pazarda oldukça merak edilen bir üretici konumuna yükseldi. Ülkemizde Liva Teknoloji ile giriş yapan markanın Türkiye satışını ise mobilpark.com üzerinden yapacağını belirtelim.

Güncelleme 10 Ekim 2017 Ortaya çıkan son bilgilere göre Nubia markası Mobilpark tarafından değil ARANOTA tarafından satışa sunuluyor.

Nubia M2
Nubia M2

Nubia 3 Saatte Kapına Teslim

Mobilpark.com üzerinden en geç 3 saat içinde siparişin İstanbul içinde elinize ulaştığını biliyoruz. Nubia markası ve bu hızlı teslimat seçeneği birleşince markanın ciddi bir satış rakamına ulaşacağını düşünüyoruz. Edindiğimiz bilgiye göre 25 Temmuz tarihinde satışa sunulacak telefonlar ilk etapta şu modeller olacak:

  • N1 Lite
  • M2 Play
  • M2 Lite
  • M2

Telefonların fiyatları henüz belli değil ve daha ön siparişin başlamadığını belirtelim. Önümüzdeki günlerde bu modellerin hepsini sizler için inceleyeceğiz ve değerlendirmelerini de paylaşacağız.

Editörün Notu: Orta segment çok fena karışacak….

Editörün Notu 2: Markanın en çok merak edilen telefonu Z17 ile ilgili bilgileri de yakında sizlerle paylaşacağız…

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu