Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 bekleyenler! Beklemeyin! Bizden söylemesi!!!

Mobil pazarın merakla beklenen telefonu iPhone 12 satış tarihi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Dünya nereye gidiyor anlamış değiliz…

Yaşanan pandemi mobil pazarı derinden vursa da mobil pazar toparlanma sinyalleri vermeye başlamış görünüyor. Özellikle orta segment pazarında ciddi bir hareketlilik var. Son dönemde kullanıcılar daha fazla 5G telefon istiyor. Apple bu ihtiyacı karşılamak adına yeni nesil iPhone 12 serisi ile karşımıza çıkamaya hazırlanıyor.

Bir süredir iPhone 12‘nin bize ne sunacağı ile ilgili haberleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu paylaşımlarda telefonların özelliklerinden bahsetsekte satış tarihinden bahsetmiyoruz. Zira Apple‘a yakın kaynaklar tanıtımın Eylül ayında yapılacak olsa da satışın çok sonraya hatta 2021 bahar aylarına sarkabileceği ile ilgili yorumlar yapmaya başladılar.

Apple tarafında bu gecikmeler aslına bakarsanız sık sık yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl iPhone 11′in de 2 ay geç kaldığını ve iPhone SE modeilnin de en az 1 ay geciktiğini belirtelim. Görünen o ki; bu durumun biraz daha sert halini göreceğiz. İlk egelen bilgilere göre iPhone 12‘nin 5G versiyonlarının Mart 2021 tarihinde satışa sunulabileceği de gelen bilgiler arasında.

Apple 3 farklı ekranda 4 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. Sadece 6,1 inç ve 6,7 inç boyutundaki iPhone 12’nin 5G desteği sunması beklenirken 5,4 inç ve 6,1 inç boyutundaki iPhone modellerinin 4G desteği ile geleceğini de belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu