Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S8 ön sipariş tarihi ve fiyatı!

Tanıtım tarihine satılı günler kala Galaxy S8 ön sipariş ve fiyatına ilişkin net bilgiler gelmeye başladı. Hollanda menşeli AndroidWorld sitesinin özel olarak aktardığı habere Galaxy S8 tanıtıldığı gün yani 29 Mart tarihinde Hollanda ve Belçika’da ön sipariş almaya başlayacak. Telefonun muhtemelen diğer Avrupa ülkelerinde de aynı tarihte listeleneceğini söyleyebiliriz. Daha önceki iddialar telefon için ön sipariş sürecinin 7 Nisan’da başlayacağını gösteriyordu.

Galaxy S8 ön sipariş
Galaxy S8 ön sipariş

Fiyatlandırmaya gelince; Galaxy S8 Avrupa fiyatı 799 euro (bugünkü kur ile 3.124 lira), Galaxy S8+ Avrupa fiyatı 899 euro (bugünkü kur ile 3.515 lira) olacak.

İlk iki ay içerisinde 12 milyonun üzerinde Galaxy S8 ve Galaxy S8+ satmayı hedefleyen Samsung satış sürecinin bir parçası olarak 4 binin üzerinde perakendecide Galaxy S8 için stantlar oluşturacak. Samsung’un ayrıca telefonlara olan talebi artırmak adına hafıza kartı, Gear VR başlık gibi promosyonlar da sunması bekleniyor. Galaxy serisi telefonlar nisan ayında ülkemizde raflarda olacak.

 

Samsung Galaxy S8 pil kapasitesi belli oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu