DonanımGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Yeni Acer Swift 5 tanıtıldı! Dünyanın en hafif 15 inç ekranlı bilgisayarı

Acer, New Yorkt’da gerçekleşen bir etkinlikte yeni Acer Swift 5 isimli yeni dizüstü bilgisayarını görücüye çıkardı. Swift 15, performanstan ödün vermeden portatif ve hafif bir dizüstü bilgisayar arayanlar için uygun bir çözüm olarak görünüyor.

Acer Swift 5 özellikleri

Dünyanın en hafif 15.6 inç ekranlı bilgisayarı olarak lanse edilen Swift 15 tam 1 kg ağırlığında. Magnezyum alaşımlı alüminyum bir kasanın kullanıldığı bilgisayarda 15.6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü dokunmatik ekran kullanılıyor.

Acer Swift 5
Acer Swift 5

% 87,6 ekran / kasa oranına sahip olan Swift 15’te gama renk ayarlamaları, renk doygunluğu ve ekranın mavi ışık yayılımını uzun kullanım süreleri boyunca ayarlamasını sağlayan Acer Color Intelligence ve Acer BluelightShield teknolojilerini barındırıyor.

Windows 10 işletim sistemine sahip olan bilgisayarda parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar Windows Hello için destek sağlıyor ve hesaplarına güvenli bir şekilde giriş yapabiliyorlar.

Sekizinci nesil Intel Core işlemcilerden güç alan bilgisayarda 1TB‘ye kadar SSD depolama ve 16GB‘a kadar DDR4 bellek seçenekleri kullanılıyor. Bir günlük pil ömrü sunan Swift 5’te Type-C (ikinci nesil), iki adet USB 3.1 Type-A, HDMI portu ve SD kart yuvaları yer alıyor. Modelin fiyatı ve çıkış tarihi henüz Acer tarafından açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu