Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknolojiVideo İncelemeler

Kaan Arlı Huawei Lansmanını Anlattı! Peki Yeni Neler Var?

Geçtiğimiz hafta içinde katıldığımız lansman sonrasında Kaan Arlı Huawei yeni ürünlerini anlattı. Peki yeni ne var? Sürpriz ürünler var mı?

Akıllı telefon pazarında Google yasağı sonrasında kendi başının çaresine bakan ve oldukça da iyi bakan Huawei, geçtiğimiz hafta içi düzenlediği lansman ile yeni ürünlerini tanıttı. Huawei‘nin ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen bölgesel lansmanı sonrasında Kaan Arlı Huawei yeni ürünlerini bizlere anlattı. Açıkçası lansman inanılmaz kalabalıktı ve Avrupa’nın her yerinden gazeteciler vardı. 1.500 kişinin katıldığı bu lansmanda Derek Yu tüm ürünleri kendisi anlattı ve oldukça güzel bir anlatım ile yeni ürünleri bizlerle paylaştı.

Kim ne derse desin, lansmanın yıldızı dışa katlanabilir Huawei Mate Xs 2 serisi oldu. 1.999€ fiyatı ile birçok kişi tarafından “pahalı” dense de bugün Almanya’da 1 TB versiyondaki, bol çentikli ve biraz da ağır iPhone 13 Pro Max‘in 1.830€ seviyelerinde olduğunun da altını çizelim. Yani fiyatın pahalılığı oldukça göreceli olabilir. Lansmanın sürprizi ise tartışmasız Huawei MatePad Paper oldu. Mürekkep ekran formundaki bu ürün harici ekran kullanımı ve kalem ile uyumluğu sayesinde özellikle online kitap okuyan birçok kişinin bu donanıma bakış açısını değiştirecek. Bununla birlikte geçtiğimiz gün incelemesini yaptığımız Intel 12. nesil yonga setinden güç alan Huawei MateBook D16 modeli ile bir üst donanıma sahip MateBook D16S ürünleri de kullanıcılardan tam not almayı başardı.

Kaan Arlı Huawei Ürünlerini Anlattı

Bu ürünleri ve daha fazlasını Huawei Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Kaan Arlı ile konuştuk. Bize ürünler ile ilgili teknik de bilgi veren sevgili Kaan Arlı’ya çok teşekkür ediyoruz. Umarız kendisi ile daha fazla video çekme imkanımız da olur…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu