Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 9X serisi için artık takvimlerinizi işaretleyebilirsiniz

Geçen ay Honor 20 serisini piyasaya sunan Honor’dan bu defa daha uygun fiyatlı orta segment telefonlar geliyor. Honor 9X ve 9X Pro’nun tanıtım tarihi açıklandı.

Honor 8X ile Türkiye de dahil birçok ülkede kayda değer bir satış başarısı yakalayan Honor şimdi telefonların devam modellerini duyurmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından yayınlanan yeni bir posterle birlikte telefonların tanıtım tarihlerini artık biliyoruz.

Honor 9X Pro Kirin 810 ile geliyor

Kirin 810 işlemcisinden güç alacak Honor9X Pro ve Kirin 710’nun eşlik edeceği iddia edilen Honor9X 23 Temmuz tarihinde Çin’de gerçekleşecek bir etkinlikte tanıtılacaklar.

Geçtiğimiz gün resmi görüntüleri yayınlanan telefonlarda çentik ya da kamera deliği yerine pop up yani açılır kamera tercih edilecek. Huawei / Honor ortaklığında üçüncü kez bu yapıda bir telefon tanıtımı gelecek. Açılır kamera sayesinde ekran / kasa oranında hatırı sayılır bir gelişme sağlanacak. Üçlü arka kamera telefonlarda öne çıkan bir diğer önemli gelişme olacak. Bunun yanında parmak izi tarayıcısının da yan tarafa monte edileceği konuşuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu