Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Red Magic 7 Hız Manyağı Olacak! Resmen Canavar!

Oyuncuların yeni gözdesi olması beklenen Red Magic 7 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bu telefon resmen hız canavarı olacak.

Qualcomm, amiral gemisi telefonlar için yeni nesil Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini duyurduktan kısa bir süre sonra; Xiaomi, Redmi, Motorola ve Realme gibi markalar, bu yonga setini kullanacağını doğrulamıştı. Bugün ise oyuncuların yeni gözdesi olmasını beklediğimiz Red Magic 7 hakkında heyecanlandıran bilgiler ortaya çıktı.

Red Magic 7 özellikleri belli olmaya başladı

Sızıntılara göre bu hız canavarı telefonun model numarası NX679J olacak. 165W hızlı şarj desteği ile prizleri yakması beklenen telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti yer alacak. RAM tarafında ise muhtemelen 16 GB RAM’in yanı sıra 18 GB RAM‘li sürümü de göreceğiz.

Bluetooth 5.2 desteğine sahip olacak olan telefon ekranı ile adeta görsel şölen yaşatacak. Telefonda 165 Hz tazeleme hızına sahip sektörün en iyi OLED panelinin yer alması bekleniyor. Kamera tarafında ise 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana lensin kullanılacağı söyleniyor.

Ana ve Pro model olmak üzere iki farklı model ile karşımıza çıkacak olan yeni seri Android 12 ile kutusundan çıkacak. Mobil oyunlar için bir dizi optimizasyon aracını da barındıracak olan oyuncu telefonu hız konusunda AnTuTu’da rekorlar kırması bekleniyor.

Sadece Çin pazarında satışa sunulacağını düşündüğümüz bu canavar muhtemelen 900 dolar fiyat bandını zorlayacak. Tasarımsal açıdan RGB aydınlatma ile geleceği söylenen telefon, 2022’nin en hızlı telefonları arasında yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu