Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Etkinliğine 24 Saatten Fazla Var Ama Binlerce Kişi Boş Ekrana Bakıyor

Apple’ın yarın tanıtacağı iPhone 13 ailesine ilgi büyük. Binlerce kişi Apple’ın YouTube’daki canlı yayınına saatler öncesinden akın etti.

Apple, merakla beklenen iPhone 13 ailesini yarın gece Türkiye saati ile 20:00‘da resmi olarak tanıtacak. Etkinliği hem Apple.com hem de kendi YouTube sayfası üzerinden yayınlanacak olan Apple, beklemediği bir ilgi ile karşılaştı. Etkinliğe 24 saatten bile çok bir süre olmasına rağmen Apple YouTube sayfasında binlerce kişi canlı yayının başlamasını bekliyor. Eskiden iPhone için mağazalar önünde sabahlayan insanlara şahitlik etmiştik. Şimdi de telefonun tanıtılması için ekran başındaki insanların varlığına tanık oluyoruz.

iPhone 13 çılgınlarca satacak

Apple’a olan ilgi enterasan bir şekilde günden güne katlanarak devam ediyor. Firma devrimsel özellikler sunmasa da milyonlarca iPhone satmayı başarıyor. Bu yüzden iPhone 13’lerde beklediğimiz sıçrama yine yaşanmayacak. iPhone 12’nin makyajlanmış ve çentiği küçültülmüş bir sürümü ile karşımıza çıkacak olan Apple, yine çılgınlarca satacak. Hem de bunu ana ve mini modellerinde artık çağ dışı kalan 60 Hz ekran kullanarak başaracak.

iPhone 13

Kamera konusunda yine ne var ne yok sadece Pro modellerine koyacak olan Cupertinolu firma, bu modellerini Türkiye’de astronomik rakamlardan satışa sunacak. Fiyat politikası sürekli tavan olan Apple’ın bu yıl bir tık daha yüksekten piyasaya girmesi bekleniyor.

Türkiye saati ile 14 Eylül 2021 gecesi 20:00’da başlayacak olan etkinliği aşağıdan canlı olarak izleyebilirsiniz. Koronavirüs pandemisinden dolayı bu etkinlik yine banddan yayın şeklinde olacak. Hollywood filmlerine taş çıkaran bir prodüksiyon yapan Apple, bakalım yeni etkinliğinde nasıl efektler kullanacak? iPhone 13’ler tanıtılır tanıtılmaz en doğru ve en güncel bilgileri Teknoburada.net’ten ulaşabileceğinizi bir kez daha belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu