GenelPOCORedmiXiaomi

Türkiye’de Satılacak Poco X5 GT’nin Akıbeti Belli Oldu

Poco X5 GT, daha önce Redmi markası altında duyurulan bir telefonun küresel versiyonu olacak. Özellikler şimdide belli.

Xiaomi, Redmi markası altında çok yakında Redmi Note 12 Turbo adlı yeni bir telefon duyuracak. Yeni bir rapora göre bu telefon tanıtıldıktan sonra küresel piyasalarda POCO X5 GT ismini alacak. Söz konusu telefon, IMEI veritabanında tespit edilmiş gibi görünüyor. 

Xiaomiui sitesinin bulgularına göre Redmi Note 12 Turbo, Çin dışında Poco markası altında piyasaya sürülebilir ve bu telefon yüksek ihtimalle X5 GT olarak pazarlanacak. Yine sitenin aktardıklarına göre telfeon Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümüyle çıkış yapacak.

Daha önceki raporlarda Redmi Note 12 Turbo modelinin bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. Telefonun işlemci tarafında bir ilki gerçekleştirip Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2’ye sahip olması bekleniyor. İşlemci ayrıca 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama ile desteklenecek.

FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz’e kadar yenileme hızı sunan 6,67 inçlik OLED ekran telefonun öne çıkan bir diğer özelliği olacak. Ayrıca bu modelle birlikte ilk kez Redmi Note serisi bir telefonda ekran altı parmak izi tarayıcısı görebiliriz.

Telefonun arkasında üç kamera olacak. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup, diğer sensörler 8 megapiksel ve 2 megapiksel şeklinde. Telefonda ayrıca 67 watt hızlı şarj destekli 5.500 mAh pil yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu