Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Pocophone F2 önden Galaxy Note 10’a benziyor

Akıllı telefon fiyatlarının ülkemizde 10 bin TL sınırını aştığı şu günlerde kullanıcıların gözü kulağı uygun fiyatlı amiral gemi telefonlarda. Bu telefonlar arasında kuşkusuz Pocophone F2 en fazla beklenenlerden.

Daha Galaxy A80’in Türkiye fiyatı şokunu atlatmadan Galaxy Note 10 serisi ülkemize giriş yaptı. Fiyatları beklentilerin çok üzerinde olan serinin nasıl bir satış performansı göstereceği merak konusu. Bugün ülkemizde özellikle Çinli amiral gemi telefonlarda 5.000 TL fiyat yüksek bulunurken, bundan sonraki süreçte bu fiyatları nasıl eleştireceğimizi inanın bizlerde bilmiyoruz. Akıllı telefon fiyatları dünya genelinde bir artış gösteriyor ve buna paralel ülkemizdeki vergi oranları da artmakta.

Pocophone F2 görüntüsü sızdı

Amiral gemi seviyesinde bir telefon satın almak isteyen pek çok kullanıcı bundan sonraki süreçte Çinli modellere daha fazla odaklanacak. Poco F2 modelini bekleyenlerdenseniz size iyi bir haberimiz var: Telefonun tasarım özellikleri artık bir sır değil.

Poco F2 önden bakıldığında Galaxy Note 10 gibi görünüyor. Ekran çerçeveleri Note 10 kadar ince tutulmasa da, ön kamera merkeze konumlandırılmış durumda. Telefonun arka tarafı da aslında tanıdık görünüyor. Pocophone F1’e benzeyen arka tarafta alt alta dizili üçlü kamera ve bunların da altında parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Xiaomi maliyetleri artırmamak adına parmak izi tarayıcısını arkada kullanmayı sürdürüyor.

Poco F2’nin genel görünümü hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu