Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Launcher Beta Android Telefonlar için Çıktı

Nothing’in telefonunda yer alacak olan Nothing Launcher bugün Android telefonlar için Beta sürümüyle yayınlandı. Peki, ne kadar akıcı?

Nothing’in etkinliğinde şirketin CEO’su ve Kurucu Ortağı Carl Pei , Nothing Phone (1) modelinin yaz aylarında piyasaya sürüldüğünü doğruladı ve ayrıca Nothing OS’nin ilk görünümünü açıkladı. Sıra dışı bir politikaya ve tasarıma sahip olan firma, Nisan ayından itibaren belirli akıllı telefon modellerinde indirilebilecek başlatıcısı aracılığıyla Nothing OS’yi deneyebileceğini de söyledi. Bugün ise Pixel 5, Pixel 6, Galaxy S21 ve Galaxy S22 için Google Play Store’dan indirilebilen Nothing Launcher (Beta) piyasaya sürüldü.

Android‘de bildiğiniz gibi onlarca Launcher bulunuyor. Peki, Nothing’in Launcher’ı Android tutkunlarına neler sunuyor? Beta sürümü aşağıdakilerin yanı sıra, farklı tasarım diliyle birleştirilmiş Nothing OS grafiklerini ve animasyonlarını bizlere gösteriyor.

Nothing Launcher neler sunuyor?

  • Maksimum Simgeler ve Maksimum Klasörler: Android için yeni bir deneyim. Uygulama klasörlerini veya tek tek uygulamaları büyütmek için basılı tutun ve basın, böylece en çok kullandığınız şeyler daha görünür olur. Herhangi bir uygulamayı doğrudan klasörlerinizden başlatın. En çok kullandığınız uygulamalar klasörde ilk sırada görünecektir.
  • Ismarlama Saat ve Hava Durumu widget’ları: İnsan sıcaklığıyla dengelenen ham teknoloji. Bu widget’lar, logomuzla aynı nokta vuruşlu yazı tipini kullanır.
  • Nothing Duvar Kağıdı ve Stil: Ana ekranınızı Nothing şey duvar kağıtları ve ilgili renk paleti ile özelleştirin.

Nothing Launcher

Eğer Nothing’in yeni sıra dışı launcher’ını denemek istiyorsanız buradan uygulamanın beta sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Nothing Phone 1, Bu Yaz Geliyor! İşte Telefon Hakkında İlk Bilgiler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu