Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOSamsungTeknoloji

OPPO Android 12 Hakkında Konuştu! Find X3 Pro İçin Müjde

Akıllı telefon dünyasının merakla beklenen telefonları arasında yer alan OPPO Find X3 Pro Android 12 işletim sistemi ile piyasaya çıktı.

Geçtiğimiz aylar da beta olarak yayınlanan Android 12 günümüz de Pixel telefonlar da kullanılabiliyor. Her zaman olduğu gibi yeni Android güncellemelerini Pixel telefonlar üzerinde yayınlandı. Google işletim sistemini ne zaman yayınlayacak bilinmiyor. Yıl sonuna kadar karşımıza çıkması beklenen yeni işletim sistemi bu sabah saatlerin de piyasaya sürülen OPPO Find X3 Pro üzerinde de yer aldı. Google ile yakınlık kuran Çinli telefon üreticisi OPPO yeni amiral gemisinde Android 12 Beta 1 işletim sistemine de yer verdi. Telefon ColorOS işletim sistemi ile çalışıyor.

Ülkemiz de ve dünya da Android kullanıcıları bir kaç aydır Android 12 işletim sistemini beklemeye devam ediyor. Sistem kullanıcı arayüzünde pek çok yeniliği karşımıza çıkaracak olan işletim sistemi şimdi de yeni bir telefon modeli üzerinde beta olarak karşımıza çıktı.

OPPO Find X3 Pro
OPPO Find X3 Pro

OPPO Find X3 Pro Android 12 Tabanlı ColorOS İle Piyasaya Sürüldü

Bildiğiniz üzere Çinli dev akıllı telefonların da Android tabanlı ColorOS işletim sistemini kullanıyor. En güncel işletim sistemi olan Android 12 tabanlı yeni ColorOS ile yeni amiral gemisini karşımıza çıkaran şirket pek çok yeniliği de deneyimlememize fırsat veriyor. Daha önce de Android 11’i piyasaya süren ilk markalardan bir tanesi olan şirket yine adından söz ettiriyor. Şirket bu sefer de Android 12’yi telefonlarına getiren ilk şirket oldu.

OPPO Başkan Yardımcısı ve Yazılım Mühendisliği Bölümü Başkanı Andy Wu, “Yıllar boyunca, ColorOS’un Android’in en son sürümüne ayak uydurmasını sağlamak için birlikte çalışmak da dahil olmak üzere başarılı işbirlikleri yaptığımız için Google’ın uzun vadeli bir iş ortağı olarak yer almasından memnunuz” açıklamasın da bulundu.

Kullanıcılara parlak bir deneyim ve daha iyi performans sunan akıllı telefon Android 12 tabanlı ColorOS ile harika oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu