Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

Realme GT Neo 6 Tanıtılmadan Alışveriş Sitesinde Satışa Çıktı

Realme markasının amiral gemisi katili telefonu GT Neo 6 modelini tanıtılmadan alışveriş sitesi JD.com'da satışa sunuldu.

Yakın zaman içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Realme GT Neo 6, duyurulmadan önce JD.com alışveriş sitesinde ön siparişe açıldı. Bu durumun bir benzerini Huawei geçtiğimiz yıl Mate 60 serisinde ve bu yıl ise Pura 70 serisinde uyguladı. Uygun fiyatlı amiral gemisi olmayı amaçlayan GT Neo 6, Snapdragon 8s Gen 3 ile gelecek.

realme GT Neo 6
Realme GT Neo 6 Teknik Özellikleri

JD.com’da ön siparişe açılan GT Neo 6’nın yukarıdaki görüntüsüne göre telefon Snapdraogn 8S Gen 3 yonga seti ile gelecek. 5.500 mAh kapasiteli 120W hızlı şarj ile gelecek . Geçtiğimiz ay tanıtılan GE Neo 6 SE modelinde bulunan aynı 6,78 inç OLED 1.5K çözünürlüklü ekran ile gelecek. Ekranın rakiplerine kıyasla daha yumuşak yenileme hızı geçişleri, azaltılmış güç tüketimi ve daha kısa görüntü sonrası görüntüleme süreleri sunan 8T LTPO teknolojisini kullanıyor. Bu ekranın ayrıca 6.000 nit tepe parlaklık sunacağını belirtelim.

GT Neo 6‘da Snapdragon 8S Gen 3 ile eşleştirilmiş 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB depolama bulunacak. Cihazın fiyat ve kamera özellikleri henüz belli değil. Kısa süre içerisinde tanıtılacak cihazın tüm detaylarını öğrenebileceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu