Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Alamasak da Bir Bakalım! Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Watch 4 ve Buds 2

Az önce biten lansmanda Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 tanıtımı yapıldı. Peki ürünler bize ne sunmuyor?

Güney Koreli üretici Samsung katlanabilir telefon pazarına yeni ürünler sunduğu lansmanı ile karşımızda. Az önce biten lansmanda Güney Koreli üretici Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 ürünleri ile karşımıza çıktı. Galaxy Watch 4 serisinin tasarımını daha çok beğensek de büyük ekranlı modelin 46mm yerine 44mm olması bizleri de oldukça şaşırttı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerinde ise bazı büyük değişiklikler yapsa da kamera tarafında geçtiğimiz yılın aynı donanımını kullanması ile büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Zira bir telefona 1.800 dolar para veren kişinin kamera tarafında bir değişiklik beklemesi de oldukça olağandır diye düşünüyoruz. Bununla birlikte Galaxy Z Flip 3 modelinin kalınlaşması ise yine oldukça ilginç detaylardan birisi. Hem telefonlarda gem de kulaklıklarda kullanılan haki yeşil renk tercihi ise yine beğenmediğimiz detaylardan birisi oldu. Dün Xiaomi yeni nesil Mi Mix 4 tanıtımında telefonun şarj olma gücünü 120W olarak açıkladığı bir ortamda Samsung‘un en üst segment telefonunda halen 25W şarj desteği ile yola devam etmesi ise Apple’ın politikası kadar komik bir hal almış durumda.

Tüm bunları eyyamsız bir şekilde sizler için değerlendirdik. Ürünlerin güçlü ve eksik yönlerini söylediğimiz video ön inceleme ile kafanızdaki tüm soru işaretlerine cevap vereceğimizi düşünüyoruz. Gelin birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu