Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 8 ile Tasarım Değişiyor

Apple’ın Eylül’de tanıtacağı Apple Watch Series 8 modeli ile tasarımda büyük değişikliler yapacağı ortaya çıktı. İşte son sızıntılar.

Cupertinolu Apple, Eylül ayında bildiğiniz gibi iPhone 14 ailesini tanıtacak. Ana, Max, Pro ve Pro Max olmak üzere 4 farklı model tanıtacak olan Apple’ın bir de bu etkinlikte Apple Watch Series 8 modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Apple bu yıl Apple Watch’un “ekstrem spor” modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu model daha büyük bir pil ve sağlam bir metal kasanın yanı sıra, ekstrem spor Apple Watch’un şirketin şimdiye kadarki en büyük akıllı saat ekranını içermesi bekleniyor.

Apple Watch Series 8’in yanında daha dayanıklı model gelecek

Apple’a yakınlığı ile bilinen Gurman’a göre ekstrem spor saat aynı zamanda daha dayanıklı bir ekrana sahip olacak ve alüminyumdan daha güçlü görünen bir metale sahip olacak. Ek olarak, daha uzun egzersiz seanslarını desteklemek için saat için daha büyük bir pil bekleniyor.

Gurman’a göre Apple Watch’un, trekking sırasında yokuş yukarı tırmanışları tam olarak tespit etme yeteneği gibi daha iyi izleme önlemleri sunması bekleniyor. Ayrıca Gurman’a göre, ekranın çapraz ölçümü iki inçten fazla olacak. Ekstrem spor varyantı, şu anda mevcut olan en büyük Apple Watch’tan yaklaşık %7 daha büyük bir ekran alanına sahip olacak.

Ek olarak, ekran 410x 502 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Gurman, daha büyük ekranlı saat kadranlarının daha fazla fitness istatistikleri veya fitness ile ilgili diğer bilgileri gösterebileceğini düşünüyor.

Apple Watch Series 8
Apple Watch Series 8

Kaynaklara göre, Apple Watch Series 8 ve giriş seviyesi Apple Watch SE’nin yükseltilmiş bir yinelemesi, bu yıl içinde ekstrem spor modeliyle birlikte tanıtılacak. Gurman, Apple Watch SE’nin aksine Apple Watch Series 8’in mevcut 1,78 inç diyagonal ekran boyutunu koruyacağını iddia ediyor.

Ekstrem sporlar için geliştirilecek olan Apple Watch’un fiyatının, şu anda 699 dolara satılan paslanmaz çelik Apple Watch’tan daha yüksek olması bekleniyor. Muhtemelen fiyat bandı bu model için 800 doları bulacak. Sağlamlık konusunda çok iddialı olacak olan bu model bakalım bekleneni verecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu