Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 8 Pro için merakla beklenen güncelleme yayınlandı!!!

Bir süredir haberlerini yaptığımız MIUI 11 tabanlı Android 10 güncellemesi birkaç cihaza yayınlandıktan sonra Xiaomi Mi8 Pro için de kullanıma sunuldu.

Xiaomi 24 Ekimde MIUI 11‘in tanıtımını gerçekleştirdi ve bir süre sonra güncellemeyi kademe kademe dağıtmaya başladı. Ancak şirket Global cihazlarına bu güncellemeyi epey geç yayınladı. Gerçi sonuca bakacak olursa söz verdiği tarihlerde dağıtmayı başardı.

Bir süredir artık Xiaomi bazı  cihazlarının yanında Pro versiyonunu da  üretmeye  başladı. Bunlara örnek verecek olursak Mi9, Mi8, Note 7, Note 8, Note 6 gibi cihazlarının yanında Pro versiyonlarını da satmaya başladı. Hatta geçtiğimiz yıl Mi 9 Pro 5G gibi atılımlar yaparak Pro cihazlarıyla beraber 5G li versiyonları da satmaya başladı.

Şirket farklı fiyat ve farklı özelliklerle çıkarttığı modelleri neredeyse her bütçeye uygun olarak satıyor. Her ne kadar güncellemeler konusunda biraz sıkıntıya girse de bu projesinden vazgeçmiyor. Bir cihazı neredeyse 3 farklı versiyonla satıp yoluna devam ediyor.

Mi8Pro

Xiaomi bir süre önce MIUI 11′i tüm cihazlarına dağıttı. Ardından şirket  bu işini bitirdikten sonra kolları sıvadı ve Android 10 güncellemesini dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda da  Mi 9 ve Mi9 Pro ya MIU 11 tabanlı Android 10 kararlı sürümü yayınlandı. Ardından bu haftanın başlarında  Mi 8 ve Mi 8 SE cihazlarına Android 10 sürümünü dağıttı ve bugün de Mi 8‘in abisi olan Mi 8 Pro‘ya Android 10 güncellemesini yayınladı.

Güncelleme V11.0.1.0 yapı numarasına sahip ve şuan sadece Çin‘de yayınlandı. Xiaomi’nin en sık kullanılan Custom Romu olan EU ROM içinde önümüzdeki pazartesi yayınlanacağı söyleniyor. Sizler de custom rom kullanıcısı iseniz EU rom yükleyerek Global romdan 1/2 ay güncellemeyi erken alabilirsiniz. Eğer Global rom kullanıcısı iseniz beklemekten başka çareniz yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu