Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition Kulaklık Tanıtıldı

POCO’nun kablosuz kulaklık çözümü POCO Buds Pro resmi olarak tanıtıldı. Uygun fiyatlı TWS kulaklık bakalım neler sunuyor.

POCO Buds Pro Genshin Impact sürümü, şirketin ilk özelleştirilmiş ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Kulalık, Genshin Impact’in oynanabilir karakteri Klee’de temalı. Klee’nin sihirli kitabı gibi özel bir kutu ile birlikte gelir ve kulaklık kutusu Klee’nin sırt çantası gibi yapılmış.

Kulakiçi kulaklıklar kırmızı bir renk temasıyla gelir ve kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.2 ile birlikte 9 mm sürücüler içerir. Kulakiçi kulaklıklar ayrıca 35dB’ye kadar ortam gürültüsünden kurtulmak için aktif gürültü engelleme özelliği sunmakta. Oyun için 69 ms tepki süresi sunan düşük gecikme moduna sahip olan kulaklıkta dışarıda olduğunuzda veya bir arama yapmanız gerektiğinde çift şeffaflık modu sunulmakta.

POCO Buds Pro altı saate kadar pil süresi sunuyor. Bu süre kılıfla birlikte 28 saate ulaşıyor. Kutu USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj ediliyor ve kulaklıklar kablosuz şarjı desteklemekte. Sadece 10 dakikalık şarjın 3 saatlik oynatma süresi sağladığı iddia ediliyor.

Kulaklıklar, aramaları cevaplamak veya reddetmek, cihazlar arasında geçiş yapmak ve medyayı kontrol etmek için kullanılabilen dokunmatik kontrolleri destekler.  IPX4 sertifikalı kulaklıkların her birinin ağırlığı ise sadece 4,9 gram.

POCO’nun kablosuz kulaklığı 28 Nisan tarihinde birçok ülkede satışa sunulacak. Türkiye’ye de beklediğimiz kulaklığın fiyatı 69 € olarak açıklandı.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition Özellikleri

  • Çift cihaz eşleştirme, AAC codec bileşeni ile Bluetooth 5.2 bağlantısı
  • Mi Audio Lab tarafından ayarlanan 9 mm sürücüler, 4 çeşit ses efekti
  • Yüksek, Dengeli ve Hafif modlar ve şeffaflık modu ile 35 dB’ye kadar aktif gürültü engelleme
  • Görüşme sırasında çevredeki gürültüyü önemli ölçüde azaltan üç mikrofon ENC
  • Müzik çalma ve sesli asistanı başlatmak için dokunmatik kontroller (Siri / Google Voice)
  • Otomatik oynatma ve duraklatma için akıllı aşınma algılama
  • Kulaklıklar: 25.4×20.3×21.3mm; Ağırlık: 4.9g (Her biri)
  • Boyutlar Kasa: 65x48x26mm; Ağırlık: 55g
  • Suya dayanıklılık (IPX4)
  • Kulaklıktaki 35mAh pil, tek bir şarjla (%50 hacimde) 6 saat (ANC ile 3 saat) pil ömrü sunar, şarj kutusundaki 470mAh pil 28 saat yedekleme sunar, Qi Kablosuz Şarj, 10 dakika şarj 3 saat pil süresi sunar.

POCO Watch Tanıtıldı, Karşınızda Uygun Fiyatlı Akıllı Saat

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu