Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixel

Google Pixel Serisinde Şaka Gibi Bir Sorun Ortaya Çıktı

Google Pixel Serisinde sorunlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle Pixel 6 ve Pixel 6 Pro serinin en sorunlu telefonları oldular.

Google Pixel 6 serisinde ortaya çıkan sorunlar bir elin parmaklarını geçmiş durumda. Tanıtımları üzerinden daha bir yıl geçmemişken Pixel 6 ve Pixel 6 Pro Google tarihinin en sorunlu telefonları olmayı başardılar.

Google hem Pixel 6 hem de bazı Pixel telefonlar için nisan ayı güvenlik düzeltmelerinin yer aldığı yeni bir güncelleme başlattı. Daha önce pek çok sorundan dili yanan Pixel kullanıcıları güncelleme ile birlikte yeni bir sorunla daha karşılaştı. 9to5google sitesinde yer alan habere göre son güncelleme bazı Pixel telefonlarda zil seslerini, alarmları ve bildirim seslerini ilginç bir şekilde değiştiriyor.

Reddit ve diğer forumlarda pek çok kullanıcı, Google telefonlarından tanıdık olmayan sesleri duyduklarına çok şaşırdıklarını yazmaya başladılar. Bazı kullanıcılar daha önce yükledikleri zil seslerinin silindiğini aktarıyor. Pixel 6 Pro sahibi bir kullanıcının aktardıklarına göre video başlatma ya da şarj etme seslerinin bile seçemeyeceği seslerden oluştuğunu bildiriyor.

Sorun halihazırda pek çok platformda dile getirilmiş durumda. Google’ın daha önceki sorunları çözüme kavuşturma konusunda pek de aceleci olmadığını gördük. Zil ve diğer sistem seslerini etkileyen bu sorunun çözümü de muhtemelen mayıs ayında yayınlanacak düzeltme ile gerçekleşecek.

Pixel 6 serisinde daha önce ekran çatlama, parmak izi silinmesi ve daha birçok hata ortaya çıkmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu