GenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTabletTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S3 tablet S-Pen ile geliyor

Samsung Galaxy Tab S3 tabletin tanıtım tarihi yaklaştıkça cihaz hakkında daha fazla detaya sahip oluyoruz. Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak yeni nesil tablet bu defa sızdırıldı. Sızan görüntü Galaxy Tab S3’ün S-Pen kaleme sahip olacağını gösteriyor. Galaxy Note serisi tablet çözümlerinde karşımıza çıkan kalem, Galaxy Tab S ailesinde ilk kez yer alacak. Halihazırda Android ekosisteminin en iyi tablet çözümleri arasında yer alan cihaz kalem ile birlikte kuşkusuz daha alınabilir bir tablet olacaktır.

Samsung Galaxy Tab S3
Samsung Galaxy Tab S3

Serinin önceki modellerine benzer bir tasarıma sahip olan tablette 9.7 inç büyüklüğünde 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. Dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisinden güç alacak Galaxy Tab S3’e 4 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolama eşlik edecek.

12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, Bluetooth 4.2, 4G LTE desteği tabletin öne çıkan diğer özellikleri olacak. Galaxy Tab S3’ün LTE versiyonunun Avrupa’da 499 euro fiyatla listelenmesi bekleniyor.

Samsung-Galaxy-Tab-S3-with-S-Pen

>> Ayrıca bakınız; Sony Pikachu performans testinde ortaya çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu