Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 8 Mini Sızdırıldı! Kendisi Mini İçi Kocaman

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Asus Zenfone 8 mini cephesinden daha fazla bilgi geliyor. Cep Herkülü telefon bakalım beler sunuyor?

Asus, 12 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte Zenfone 8 serisini görücüye çıkaracak. Seride en az üç yeni telefon yer alması bekleniyor, fakat şimdiden tüm dikkatler mini modeline çevrilmiş durumda. Asus Zenfone 8 mini modelinin teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı. Şimdi gelin son sızıntıların detaylarına göz atalım.

Asus Zenfone 8 Mini Özellikleri

Öncelikle ekrandan başlayalım. Telefonda 5.92 inç büyüklüğünde 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Panelin çözünürlük değerinin Full HD+ çözünürlüğünde olması bekleniyor. Ekran demişken son resmi paylaşımla birlikte tasarıma da değinebiliriz. Asus’un yayınlamış olduğu poster ve davetiyeler Zenfone serisinde döndürülebilir kamera tasarım anlayışının rafa kaldırılacağını gösterdi. Asus da birçok üretici gibi kamerayı ekran üzerinde bir deliğe yerleştirecek.

Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefon içerisinde 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Telefonun boyutu göz önüne alındığında pilin kapasitesi fena görünmüyor. Bu pili dolduracak olan şarj cihazı 30 watt gücünde görünüyor.

Gelelim telefonun RAM / depolama seçeneklerine. Asus’un burada kullanıcıların karşısına birçok seçenek çıkaracağı görülüyor. Telefon,  6GB + 128GB, 8GB + 128GB, 8GB + 256GB, 12GB + 256GB ve 16GB + 256GB seçenekleriyle başlatılacak.

Android 11 sürümüyle kuturdan çıkacak telefon 64 megapiksel arka ana kamera olacak. Kameranın Sony IMX686 ya da yeni bir Sony IMX663 sensör olması bekleniyor. Arka bölümde ana kamerayı destekleyecek en az iki kameranın daha olacağı gelen bilgiler arasında. 12 Mayıs tarihine sayılı günler kaldı ve bundan sonraki sızıntılarda telefonun tasarım detaylarına göz atmayı bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu