Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO X3 lansmandan önce tüm özellikleriyle sızdırıldı!!!

POCO X3 modeli bugün resmi olarak tanıtılacak. Peki cihaz hangi özelliklere sahip olacak? İşte lansman öncesi sızan tüm detaylar…

Xiaomi’den ayrılarak bağımsızlaşan POCO, bugün yeni orta sınıf telefonu X3 modelini resmi olarak tanıtacak. Cihaz hakkında zaten yeterince bilgiye sahibiz. Ancak bugün gerçekleşecek olan lansman öncesinde, tüm resmi özellikler sızdırıldı; tabiri caizse lansmana gerek bile kalmadı…

POCO akıllı telefon kategorisini, geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl bir hayli arttırdı. İlk olarak F1 modeli ile piyasada ses getiren bu şirket, daha sonra hızını alamadı ve F2 Pro, POCO X2, POCO M2 Pro gibi iddialı özelliklere sahip telefonlarını pazara getirdi. Şimdi ise Snapdragon 732G‘li başka bir şaheser geliyor.

Lansman öncesinde sızdırılan resmi özelliklere göre POCO X3, delikli bir tam ekran tasarımına sahip olacak. Buna ek olarak selfie kamerası da bu ekranın ortasına gömülü olarak gelecek. Arka kısımdan bahsedecek olursak cihaz,  5 açıklıklı kamera modülüne sahip olacak. Flaşın yanı sıra, ana kamera da merkezde yer alacak. Diğer üç yardımcı sensör ise, merkezin üç köşesine dağılacak. Ayrıca bu modülün altında da  dev “POCO” logosu bulunacak.

Genelleme yapacak olursak yeni POCO X3, 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.1 inç ekran ile gelecek. Kamera özellikleriyle diğer Xiaomi cihazlarından farklı olan bu cihaz, benzersiz bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Arka tarafta 64 megapiksellik bir lens ile gelecek olan bu telefonun, ön tarafında da 20 megapiksellik bir selfie kamerası bulunacak.

İşlemci özelliklerine değinecek olursak X3, gücünü  Snapdragon 732 yonga setinden alacak. Buna ek olarak 33W flaş şarjı destekleyen 5.160 mAh’lik bir pil kapasitesine de sahip olacak.

İddialı özellikleriyle piyasada çok ses getirecek olan bu telefon, ayrıca NFC desteğiyle de alıcıya hitap edecek. Böylece POCO serisinde ilk NFCli telefon olarak da kayıtlara geçecek.

Yeni POCO cihazı hakkında bilmeniz gereken her şey şimdilik bu kadar. Ancak daha fazla detay için lansman saatini iple çekiyoruz.

Bakalım Xiaomi’nin alt markası olan POCO, yeni cihazı ile rakiplerine yargı dağıtabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu