Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG’den Beklenen Hamle! LG Telefon Sektöründen Çekilebilir!

Telefon pazarında esamesi okunmayan LG’den nihayet beklenen haber geldi. LG telefon sektöründen çekilebileceğini açıkladı.

Güney Koreli LG, maalesef ki telefon sektöründe hanesine zarar üzerine zarar yazmaya devam ediyor. Firma isminin kötülenmemesi için LG telefon işinden çekilmiyordu. Ancak görünen o ki artık edilen zarar arşa ulaşmış durumda. Bugün LG yöneticisi firma olarak telefon sektöründen çekilebileceğinin sinyallerini verdi.

LG yöneticisinin açıklamasında “cep telefonu birimimiz hakkında en iyi kararı vermemiz gereken noktaya geldiğimize inanıyor.” ifadesine yer verildi. Bu ifadeden zarar edilen bölümün inatla faaliyet göstermesinin bir anlamının olmadığı hatta firmaya zarar verdiğini çıkarabiliriz. Yani LG için son kurşun bu yıl sıkılacak.

LG’nin bu yıl içerisinde tanıtacağı akıllı telefonları büyük önem taşıyor. Eğer bu yıl tanıtılacak olan telefonlar yine satamazsa muhtemelen 2021’in sonunda mobil bölümü kapatılacak. Muhtemelen Xiaomi, OPPO, Huawei, Vivo, Samsung ve Apple’ın borusunun öttüğü bu pazarda LG’ye yine ekmek çıkmayacak.

LG Yuvarlanabilir Telefon

LG’den sonra Sony’nin de telefon sektöründen çekilmesi gerekiyor. Telefon üretmek olmak için üretim yapan bu iki firma kaynak israfından başka bir şey yapmıyor. Çünkü telefonları gerçekten dünya çapında satmıyor. İlk 10’a bile giremeyen bu iki firmanın 2021’in sonunda artık daha iyi bildikleri işlere yönlemesini temenni ediyoruz.

LG’nin beyaz eşya ve televizyon sektöründeki tek rakibi Samsung. Bu yüzden Güney Koreli firma daha çok bu alanlara yönelmeli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu