Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi açılıp kapanan ön kameralı telefonu kameralara yakalandı!

Çinli üretici Vivo‘nun NEX tanıtımı ile başlayan ve adına pop-up verilen telefonun içinden ön kameranın çıkması ile ilgili yapı birçok üretici tarafından kullanılmaya başlandı. Bunu en üst seviyeye taşıyan ise Find X ile Oppo oldu. Samsung ise yeni tanıttığı Galaxy A80 modeli ile bu tasarımı çok daha efektif bir noktaya getirdi. Xiaomi‘den büyüme hedefi ile ayrılan ve kendi ayakları üzerinde durmaya başlayan Redmi selfie kamera deneyimini pop-up ile birleştirmeye hazırlanıyor. Xiaomi Ürün Müdürü Wang Teng bugün paylaştığı bir görsel ile yeni telefonun duyurulmasına “istemeden de olsa” vesile oldu. Teng toplantı odasında şişeleri çekmek istedi ama Weibo‘da paylaştığı görselde bir detayı atladı.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Redmi selfie
Redmi selfie

Redmi selfie kamerasını pop-up yapıyor!

Yukarıda Teng’in paylaştığı ve Mi 9 SE ile çekilen fotoğrafta masa üzerinde duran telefona yakından baktığımızda ise haberini yaptığımız telefonu masa üstünde durduğunu görüyoruz.

Bu fotoğraf Teng tarafından hemen silindi ama Çinli teknoloji basının gözünden bu durum kaçmadı. Bakalım Redmi serisi bize ne sunacak?

Xiaomi MIUI arayüzünde şarj animasyonu değişti

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu