Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9 kamera özellikleri belli oldu! Beklediğimizden daha iyi

Bugün açıklanan bir etkinlik tarihi mobil dünyasında büyük bir heyecana neden oldu. Xiaomi Mi 9 tanıtım tarihi beklenenden çok önce açıklanınca gözler bir anda Xiaomi’nin yeni tepe modeline çevrildi. Xiaomi’nin belirlemiş olduğu tarih aslına bakarsanız bir meydan okuma da olabilir, zira bakıldığı zaman aynı gün Amerika’da Galaxy S10 serisi tanıtılacak.

Xiaomi’nin bir sonraki tepe modeli bir kez daha fiyatıyla çok konuşulacak, fakat sızan görüntüler tasarım tarafında Galaxy S10 modellerin yanına dahi yanaşamayacağını gösterdi. Artık kullanıcıların sıkıcı bulduğu çentikli tasarımı sürdürecek telefon, önden bakıldığında yakın zamanda tanıtılan Redmi Note 7’ye fazlasıyla benziyor.

Xiaomi Mi 9 kamera özellikleri belli oldu

Xiaomi, Mi 9’un tanıtım tarihini açıkladıktan kısa bir süre sonra paylaşımlarını sürdürdü. Son poster telefonda yer alacak üçlü kameranın detaylarını karşımıza çıkarıyor. Postere göre Mi 9’da standart, derinlik ve geniş açılı kameralar kullanılacak. Daha önceki gelişmeler üçüncü kameranın 3D TOF kamera olacağı şeklindeydi. Kameralardan ikisinin 48 megapiksek ve 12 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Mi 9’da bunun yanında 6.4 inç büyüklüğünde ekran, Snapdragon 855, 6GB / 8GB RAM, 128GB depolama, 27W hızlı şarj destekli 3.500 mAh pil, Android 9 Pie ve ekrandan parmak izi okuma özelliklerini göreceğiz. Telefonun fiyatının ise 440 $’dan başlayacağı gelen bilgiler arasında.

ZTE Axon 10 Pro göründü! Biz daha ölmedik!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu