Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A50 Güncellemelere Doymuyor!

Mayıs ayının ilk haftasında yine çılgınlar gibi güncellemeler yayınlayan Samsung, Galaxy A50 için Mayıs 2021 güvenlik yamasını sundu.

Bugüne kadar akıllı telefonları kadar yayınladığı güncellemeler ile de adından söz ettiren Samsung, yine güncellemelere doymuyor. Pek çok akıllı telefon üreticisi şu sıralar telefonlarına Nisan 2021 güvenlik yamasını getirirken Samsung ise önden gitmeye devam ediyor. Galaxy Buds 2 kulaklık modelini Temmuz ve Ağustos ayların da katlanabilir telefonlar ile tanıtması beklenen şirket yeni bir güncelleme daha yayınladı. Şirket bugün Galaxy A50 için Mayıs 2021 güvenlik yamasını yayına aldığını duyurdu.

Ülkemizde de satışlarına devam eden başarılı akıllı telefon modeli şu sıralar ortalama 3.500 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. 2019 yılında duyurularak dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon günümüze kadar düzenli olarak güncellemeler aldı. Hem Android hem de güvenlik güncellemeleri ile sürekli olarak desteklenen cihaz, bugün de yeni bir güvenlik yaması aldı.

"<yoastmark

Türkiye’de De Satılan Galaxy A50 İçin Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Yayınlandı

Henüz Mayıs ayının ilk haftasındayız ve Güney Koreli şirket şimdiden bir düzine telefonuna Mayıs 2021 güvenlik yamasını getirdi. İlk olarak Galaxy S21 için yayınlanan Mayıs 2021 güvenlik yaması hızla yayılmaya devam ederken şimdi de A50 telefon modeli için lansmana çıktı. A505NKSU5DUD2 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme, cihazı daha güvenli hale getirirken pek çok hatayı da çözüme kavuşturuyor. Onlarca düzeltmeyi de beraberin de getiren güncellemenin dosya boyutu paylaşılmazken kullanıcıların bu güncellemeyi en kısa süre içerisinde indirmeleri önerildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu