Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10 için yeni güncelleme yayınlandı! Peki, yenilik var mı?

Samsung, Galaxy S10 için yeni güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile Samsung yenilik sunmak yerine sistemdeki hataları ve güvenlik açıklarını gideriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, güncelleme konusundaki kötü şöhretinden bundan 2 yıl önce kurtulmak için adeta yemin etmişti. Yeni amiral gemisi modellerinin yanı sıra geriye dönük cihazlarına da güncelleme sunmak için sıkı bir çalışma içerisine giren Samsung, bugün Galaxy S10 için yeni güncelleme yayınlandı! Peki, bu güncelleme ile sisteme yenilik ekleniyor mu?

Galaxy S10, S10 Plus ve geçtiğimiz aylarda çıkan S10 Lite için yayınlanan G770FXXS2BTE2 yapı numaralı güncelleme ile sistemde yaşanan sorunların giderilmesinin yanı sıra, güvenlik açıkları da kapatılıyor. Bildiğiniz gibi Google, Android’i daha güvenli hala getirebilmek için her ay düzenli güvenlik güncellemeleri yayınlıyor. Samsung da bu yamaları içeren güncellemeyi hızlı bir şekilde paketleyip ilk önce amiral gemisi daha sonra orta segment telefonlarına sunuyor.

Mayıs ayı Android güvenlik yamalarını barındıran bu güncellemeyi güvenliğiniz için mutlaka yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Her Android güncellemesinde olduğu gibi kademe kademe sunulan güncellemeyi; Ayarlar>Yazılım Güncelleme>İndir ve Yükle bölümünden denetleyip yükleyebilirsiniz.

Galaxy S10 için yeni güncelleme

Türkiye’de 4.999 TL gibi oldukça yüksek fiyattan satılan Galaxy S10 Lite modelinin bu tip güncellemeleri ana S10 ailesi gibi hızlı bir şekilde alması oldukça sevindirici. Bakalım Samsung bu modellerine Eylül ayında çıkacak olan Android 11 güncellemesini ne zaman sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu