Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 çıkacak mı? Çıkmayacak mı? Bir karar verin

Xiaomi‘nin amiral gemisi serilerinden birisi olan Mi Mix serisinin son telefonu Mi Mix 3 geçtiğimiz yıl Ekim ayında ve Mi Mix 3 5G modeli ise bu yıl Şubat ayında tanıtılarak satışa sunuldu. Şu anda da Mi Mix 3 ülkemizde de resmi olarak 4.299 TL’den satılıyor. Xiaomi seven birçok kişinin merakla beklediği Mi Mix 4 ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir haber yapmış ve Xiaomi Mi Mix 4 iptal edilmeyecek demiştik ama bugün yapılan açıklamalar haberimizi yalanlayacak gibi görünüyor.

Xiaomi’nin marka tanıtım müdürü Bishop Edward’ın geçtiğimiz hafta basın mensuplarına Mi Mix 4 için sorun yok demişken bugün anladığımız kadarıyla Lei Jun‘ın kulaklarını çekmesi sonrasında “yok yaa ben gelecek ya da gelmeyecek demedim” şeklinde bir açıklama yaptığını gördük.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün Xiaomi‘nin CC9 Pro telefonunu 24 Ekim tarihinde tanıtacağını ve bu lansmanda da Mi Mix 4 tanıtımı yapılması beklemediğimizi belirtmiştik. Aradan 1 yıl geçmiş olabilir ama aslına bakarsanız 5G versiyon ile karşılaştırıldığında yeni nesil Mi Mix 4‘ün Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi lansmanına saklandığını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Çinli üreticinin Mi 9 Pro ve Mi 9Pro 5G modellerinden sonra Mi CC9 Pro modeli ile pazarda amiral gemisi bolluğu yaşayacağı bir ortamda Mi Mix 4‘e gerek var mı? Bunu da ayrı bir şekilde değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu